Sample aanvraag, bezoek showroom óf vertegenwoordiger?

Sample aanvraag
U bent op zoek naar een goede handschoen of andere disposable, maar u wenst hiervan eerst een sample te ontvangen? Laat het ons weten. In het contactformulier kunt u een aanvraag doen. Noteer van welk artikelnummer u graag een sample wenst en vul uw adres gegevens in bij het vakje 'berichten'. Wij zullen u dan z.s.m. een sample doen toekomen.

Catalogus aanvraag
Online shoppen of producten bekijken is handig en snel. Desondanks begrijpen wij maar al te goed dat een papieren exemplaar ook prettig kan zijn. Jaarlijks verzenden wij catalogi waarin al onze producten kunt vinden. Heeft u nog geen catalogus ontvangen dan kunt u deze altijd bij ons aanvragen. Wij zullen u  dan snel mogelijk een exemplaar doen toekomen. Zet uw aanvraag en adresgegevens in het contactformulier.

Bezoek showroom in Drunen óf bezoek van een vertegenwoordiger?
Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom te Drunen. Graag wel op afspraak, bel hiervoor met: 0416 375600. Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken en u graag bezoek in de praktijk wenst, dan kan dat ook. Bij praktijken met meer dan 5 werknemers komen wij graag langs. Plaats uw aanvraag voor bezoek in het contactformulier. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Klantenservice
Uiteraard staan wij op werkdagen voor u klaar om eventuele vragen of onduidelijkheden op te lossen.
T: 0416-375600
E: [email protected]-->
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »