Over ABCA

ABCA Health, care & more

Wie zijn wij?
ABCA is een familieonderneming welke al meer dan 30 jaar toeleverancier is van producten voor zorginstellingen, medische-  en paramedische beroepen en andere aanverwante beroepstakken. Onze diverse klantenkring bestaat o.a. uit tandartsen, pedicures- en schoonheidsspecialisten, huisartsen, fysiotherapeuten, ziekenhuizen en werkenden in de zorg. Maar uiteraard is iedereen bij ons welkom: ABCA Health, care & more..

Wat leveren wij zoal?
Het programma van ABCA is uitgebreid en divers. Wij leveren alles wat u nodig heeft voor het werk in de ( zorg) praktijk. Zo kunt u bij ons medische kleding bestellen waarmee u professioneel en met uitstraling voor de dag kunt komen. Kleding voor optimale bewegingsvrijheid, slimme details en uiteraard veel comfort. Verkrijgbaar in witte basiskleur maar ook in diverse kleuren óf kleur- combinaties. Het personaliseren van uw kleding behoort ook tot één van onze specialiteiten.
U heeft hierbij de keuze uit bedrukking of borduring.

Naast werkkleding leveren wij ook medische disposables waaronder, (onderzoeks) handschoenen in wit, maar ook in hippe en trendy kleuren. Een kleurrijke lijn van disposables maakt dat uw praktijk een frisse en uniforme uitstraling krijgt waarin uw patiënten zich prettig voelen. Producten welke wij nog meer voeren zijn o.a. desinfectie vloeistoffen, producten voor hand- en  voetverzorging, producten voor tandheelkunde- en gebitsverzorging, drukwerk en naambadges. Ook de jeugdige kleine patiënt wordt niet vergeten; een groot assortiment uitdeelcadeautjes zorgt voor vele blije gezichtjes!

Onze webshop
Neem gerust eens een kijkje op onze webshop www.abca.nl Wij leveren onze producten door heel Nederland, maar komt u uit de buurt, en wenst u eens nader kennis te maken, producten te bekijken of kleding te passen? Dan kan dat! Belt u gerust voor een afspraak. Ons team van gedreven en enthousiaste medewerkers staat voor u klaar.
Uw bestelling afhalen kan natuurlijk ook.
Bezoekadres:
ABCA

Ant. van Leeuwenhoekweg 7
5151 DV Drunen
T 0416-375600

Bent u particulier en wenst u toch een bestelling bij ons te plaatsen?
Neem dan even contact met ons op, zodat we u de mogelijkheden aan kunnen geven.

Tot slot
ABCA is een veelzijdig bedrijf en wij kunnen veel! Schroom dan ook niet om ons te benaderen wanneer u ergens naar op zoek bent, wat niet standaard in ons programma zit.
Wij staan graag voor u klaar en doen er alles voor om u tevreden te stellen!

Tot ziens!Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »