Over ABCA

Alles voor uw zorgpraktijk

In deze webshop vindt u alle benodigdheden voor uw tandarts- of ( tand) zorgpraktijk: van medische bedrijfskleding, naambadges, desinfectiemiddelen, handschoenen, disposables, tandheelkundige en gebitsverzorgende producten tot drukwerk als afspraak- en controlekaarten voor uw patiënten. En dan zijn er natuurlijk nog de talloze originele producten voor het belonen en motiveren van de kleine patiënten, kleine weggeefcadeautjes én speelgoed voor de speelhoek in uw wachtkamer.

Met deze laatste producten, voor de motivatie en beloning van kinderen, zijn Frans & Els Briejer het bedrijf ABCA in 1986 begonnen. In een klein pand met weinig middelen hebben zij ABCA weten uit te bouwen tot wat het vandaag is. Het assortiment is uitgebreid met veel meer artikelen, nog steeds voor kleine patiëntjes, maar nu ook voor volwassenen.  

ABCA is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Niet alleen bij tandartsen, maar in de hele zorgsector. Omdat onze producten geschikt zijn voor iedereen werkzaam in de zorg.

De toekomst: health, care & more

In mei 2012 hebben Frans & Els Briejer het stokje overgedragen aan ons; Paul Briejer, Patrick van Bijsterveld & Suzanne Briejer- van Bijsterveld. Het is de taak aan ons om, samen met ons fijne team van medewerkers, ervoor te zorgen dat u een tevreden klant wordt én blijft. Dat doen wij door u het gemak te bieden van online bestellen in onze webshop. Maar de aandacht voor u als klant staat nog steeds voorop. Wij denken graag met u mee én een goede persoonlijke service was, is en blijft prioriteit bij ABCA.

Kijk dus gerust rond op de website, waar u meteen de producten kunt bestellen die u nodig heeft. En heeft u vragen over producten, speciale wensen of wilt u sparren over een specifiek probleem? Aarzel dan niet en bel ons: 0416 375600.
Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden voor een passende oplossing.

Tot ziens bij ABCA!